Välj en sida

Sex

P-punkten

Prostatan kallas också för p-punkten och är en körtel som bland annat producerar sekretet i sperman. På de flesta killar hittar du den cirka fem centimetrar in i analen, framåt mot naveln ungefär, transkillar har tyvärr ingen… Den är stor som en valnöt och känslig för beröring.

Ibland kan prostatan vara lite klurig att hitta. Den vars prostata kommer att få sig en omgång kan för enkelhetens skull ligga på rygg, med knäna mot bröstet och benen särade. Ta en klick glidmedel på ett eller flera fingrar och låt dem glida in försiktigt, känn hur rumpans muskler kniper och slappnar av; var försiktig och lyhörd. Böj fingrarna lite upp mot magen, som om du lockade den till dig och massera prostatan försiktigt. Du som får massagen kan hjälpa till genom att uppmuntra när det känns rätt, kanske med ett skönt stön. Få gillar att man petar på prostatan, försök just massage eller att man liksom touchar den.

En annan lite bortglömd del av kroppen är mellangården, området mellan pung och röv. Testa att kombinera dessa två centra! Du som ger massagen kan befinna dig framför den lycklige. Hitta prostatan med pekfingret och långfingret och använd tummen till att massera mellangården. På så sätt får prostatan massage från två håll.

[ssba]